- یکشنبه 23 خرداد 1395 - 17:58
- کد خبر : 1212
- مشاهده : 274 بازدید
- تیتر روز » فضای مجازی » یادداشت

امروزه متاسفانه کارشناسان خبره فضای مجازی درگیر ساماندهی و هوشیار سازی مسئولینی است که نسبت به پیامدها و پیوست های فرهنگی توسعه بی حساب پهنای باند واقف نیستند می باشند و متاسفانه مجبور به حضور در جبهه ی هوشیار سازی مسئولین داخلی هستند . مسئولینی که به خوبی می دانند سلسله اقداماتشان در راستای خدمت […]
امروزه متاسفانه کارشناسان خبره فضای مجازی درگیر ساماندهی و هوشیار سازی مسئولینی است که نسبت به پیامدها و پیوست های فرهنگی توسعه بی حساب پهنای باند واقف نیستند می باشند و متاسفانه مجبور به حضور در جبهه ی هوشیار سازی مسئولین داخلی هستند . مسئولینی که به خوبی می دانند سلسله اقداماتشان در راستای خدمت به مردم و نظام تلقی نخواهد شد ، البته باید اذعان داشت آنها سعی در قراردهی همه کارشناسان و مسئولین در عمل انجام شده هستند . عدم تشکیل جلسات شورای عالی فضای مجازی و بازی های رسانه ای کنونی نیز در همین راستا تلقی می گردد .
به هر حال در این مجال لازم است کارشناسان فضای مجازی که در رده های مختلف در حال تلاش و مجاهدت می باشند ضمن حفظ آگاهسازی های مرتبط با بحث های جاری زیرساختی وزارت ارتباطات و در راس هرم تصمیم گیری ، سازمان فناوری اطلاعات ، به مسایل محتوایی و چرخش اطلاعاتی فضای مجازی توجه ویژه تری داشته باشند . مدیریت ، تولید ، هماهنگی و ابزارسازی در فضای مجازی در جهت تامین محتواهای اجرایی بدون پشتوانه نهادهای دارای سرمایه میسر نیست . البته باید اذعان داشت که این نهادهای دارای سرمایه در دست چه کسانی است ؟!!! اما آن را مبتنی بر وجه مثبت آن قلمداد خواهیم کرد .
فلذا باید توجه داشت در صورت عدم حمایت نهادهای فرهنگی از فضای مجازی و عدم هماهنگ سازی آن با فرهنگ اسلامی به سکولاریسم در فضای مجازی خواهیم رسید .
متاسفانه امروزه به علت عدم توجه مسئولین فضای مجازی و نهادهای فرهنگی به این موضوع ، اکنون نوعی سکولاریسم بر تفکرات و اعتقادات کاربران فضای مجازی در حال حاکم شدن است .
دشمن به دنبال رخنه تفکرات مسموم و ضد اسلامی با محوریت ریختن قبح مسایل شرعی و اسلامی است که نتایج آن را می توان به غلبه ارزشهای غربی علی الخصوص بر قیودات و پندارهای مذهبی مانند محرم و نامحرمیت دانست .
خرده فرهنگهای ضد دینی در حال شکل گیری هستند که به علت شبکه بودن و ارتباط با فرهنگ غرب در مقابل حفظ هویت میتوانند قد علم کنند که می بایست نسبت به چنین پیامدهایی هوشیار بوده و قبل از به نتیجه رسیدن آن ، تمهیدات و اقدامات لازم محتوایی انجام بپذیرد .
نیاز است امروزه همه نهادهای دولتی ، مردمی ، شبه دولتی فارغ از جناح بندی ها سیاسی به فرهنگ فضای مجازی توجه ویژه داشته باشند و ضمن حفظ استقلال در مدیریت محتوایی محصولات تولیدی با همگرایی و ارتباطات مداوم نسبت به پوشش نیازهای جامعه بدون موازی کاری اقدامات لازم را مبذول دارند .
جهت پیوند نیازهای فضای مجازی امروزی مردم با محتواهای سالم ضمن حفظ اقدامات هشداری ، توجیهی و سلسله اقدامات مورد اشاره قانون ، برای همگام سازی آن با فرهنگ اسلامی ، روحیه و فرهنگ جهادی را که از بطن اسلام گرفته شده است را درفضای مجازی گسترش دهیم .
یادداشت : مراد علی امین وند / کارشناس فضای مجازی
نظرات