- دوشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۵
- کد خبر : 703
- مشاهده : 848 بازدید
- اجتماعی » انتقادی » دلنوشت » شخصی » فناوری اطلاعات
آقای اخوان اینجا جمهوری اسلامی ایران است ، رهبر و پیشوای ما امام خامنه ای است و بنا به فرموده ی ایشان ، امسال سال تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی نامیده شده است .ارجاع به فیس بوک دیگر چیست ؟
استفاده از خدمات شبکههای اجتماعی، روزبهروز محبوبیت بیشتری پیدا میکند. هماکنون سایتهای شبکههای اجتماعی، بعد از پرتالهای بزرگی مثل یاهو یا اماسان موتورهای جستجو مثل گوگل، تبدیل به پراستفادهترین خدمت اینترنتی شدهاند.
خیلی از نهادهای مختلف جهانی و اینترنتی با اهداف گوناگون که مهمترین آنها تجاری و تبلیغاتی است، دست بهراهاندازی شبکههای اجتماعی زده یا درصدد خرید سهام مهمترین شبکههای اجتماعی دنیا هستند؛
شبکههای اجتماعی، بهخصوص آنهایی که کاربردهای معمولی و غیرتجاری دارند، مکانهایی در دنیای مجازی هستند که مردم خود را بهطور خلاصه معرفی میکنند و امکان برقراری ارتباط بین خود و همفکرانشان را در زمینههای مختلف مورد علاقه فراهم میکنند. اما باید به نکته اذعان داشت که برخی از شبکه های اجتماعی بزرگ دنیا همانند فیس بوک خط مشی ، ابداعات و تغییرات نرم افزاری خود را مبنی بر خلاصه گویی تعریف نکرده اند بلکه در صدد هستند تا به کلیه اطلاعات شخصی از قبیل آدرس ، رفت و آمدهای بین شهری ، جلسات ، فعالیت های اجتماعی ، دیدارها ، شماره تلفن همراه ، رایانامه شخصی ، دلنوشت های شخصی و عقیدتی دست پیدا نماید . سیستم به گونه ای تعریف گردیده است که ناخودآگاه کاربر را بر آن دارد که توسط خودش اطلاعات مورد نیاز آنها را ارایه دهد .
سخن بنده با آقای اخوان است ، جناب آقای اخوان ، دوست عزیز و گرامی ، شما به عنوان دبیر شورای عالی فضای مجازی یا ریاست محترم مرکز ملی فضای مجازی ، شما علاوه بر برنامه ریزی ، سیاست گذاری های کلان در حوزه فضای مجازی می بایست به معقوله هایی همچون امنیت ملی ، امنیت مردم و امنیت سازمانی بپردازید .
این را ما نیز قبول داریم که می بایست در فضای مجازی یا حتی واقعی نگاه سلبی را از خود دور نماییم ولی بهتر نیست ببینیم سنگ ترازوی ما به کدامین طرف سنگینی خواهد کرد ؟
آیا امروزه که سازمان های اطلاعاتی غربی همچون سیا ، موساد و MI6 با اعترافات خودشان ، سرمایه گذاری های کلانی را در شبکه های اجتماعی خصوصا نظیر فیس بوک انجام داده اند ، ما به گونه ای عمل نماییم که مردم خودمان در حکومت اسلامی را به سمت ارایه اطلاعات رایگان به چنین سرویس هایی سوق دهیم ؟
چه شده است که حضرتعالی استفاده از فیس بوک را مجاز می دانید ؟ آیا فراموش کرده اید براساس قانون و حکم دادستانی این سایت مسدود است و دسترسی به آن به هر نحوی در ایران جرم است ؟
آیا شما می خواهید فضای مجازی ، فیلترینگ …. سامان دهید ؟ بهتر نیست ، اول راهکارهایی قانونی را در پیش بگیرید ، قانون مصوب کنید و بعد اقدام به مصاحبه و اظهار نظر بفرمایید ؟
حضرتعالی یکی از افرادی هستید که این توانایی در شما است که با استناد بر قانون و قانونمداری ، حفظ کرامت انسانی ، توجه به ارزشهای اسلامی و دفاع از کیان ایران اسلامی نسبت به اصلاح ، برنامه ریزی و سیاست گذاری کلان در حوزه فضای مجازی اقدام بفرمایید .
آیا شما تا کنون اقدامات یکطرفه و جانبگرایانه این سایت ها را مشاهده کرده اید ؟ آیا بستن سرویس های خود با دلیل ایرانی بودن را دیده اید ؟ پس چگونه است و چه توجیهی برای استفاده از فیس بوک می بینید ؟
بنده شما را به موضوعی ارجاع می دهم که آنها استفاده ما را منوط به قانون داخلی آمریکا می دانند ، حال چگونه است که ما می بایست بر اساس خواسته های آنان قدم برداریم و با هر اقدام آنها سر تعظیم فرود بیاوریم ؟
چندی پیش دادگاهی در برزیل، از گوگل تقاضای اجرای محدودیتهایی در سرویس اورکات کرد تا گروههای نژادپرستانه از اورکات حذف شوند. البته گوگل از اجرای این تقاضا سرباز زدهاست. گوگل اعلام کرده چون سرورهای گوگل که مرتبط با اورکات هستند، در آمریکا قرار دارند، کلیه امور مربوط به آن مطابق قوانین آمریکا بوده و نمیتوان قوانین برزیل یا سایر دولتها را در آن دخیل کرد .
مگر شبکه های اجتماعی داخلی ما چه کمبودی دارند ؟ سایت های بسیار زیبا ف دلنشین و با نرم افزارهای کاربردی مناسب و با کاربران دهها هزار نفری در داخل چه حرفی مبنی بر استفاده از خارجی هاست ؟
آقای اخوان اینجا جمهوری اسلامی ایران است ، رهبر و پیشوای ما امام خامنه ای است و بنا به فرموده ی ایشان ، امسال سال تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی نامیده شده است .
البته فراموش نشود استفاده از فیس بوک را می توان به یک فرصت تبدیل کرد ولی می بایست فرهنگ سازی کنیم ، باید به کاربران هشدار دهیم استفاده از فیس بوک می تواند امنیت اطلاعاتی فرد را در خطر بیاندازد . اینجانب بارها برای بررسی روند کارایی فیس بوک و تهیه برنامه های هشداری ، از فیلترشکن استفاده کرده ام و بر خود می دانم که از قانون سرپیچی کرده ام و خودم را متهم می دانم زیرا دور زدن قانون حالا اگر هم قانون نیاز به بازنگری هم داشته باشد ، بازهم اشتباه است و قانون بد را بازهم باید اجرا کرد و آنها را توصیه کرد زیرا گذر از قانون خودش ناهنجاری ، هرج و مرج به بار خواهد آورد . در پایان از آقای اخوان خواهشمند است حمایت از تولیدات داخلی را فراموش نکنند و در آشفته بازار فضای مجازی دنیا و حملات ناحق بر علیه جمهوری اسلامی ایران خودمان آتش بیار معرکه نباشیم و نیروهای خودی را به آن طرف پاس ندهیم . برای شما و همکارانتان آرزوی سلامتی ، موفقیت روزافزون دارم .
نظرات